Trajnostno, varno, zeleno

Green&Safe in Safe Travels

Slovenija je zelena dežela, zelena destinacija, s čudovito neokrnjeno naravo. Ponosni smo na naš naravni zaklad in ga želimo takega zaščititi in ohraniti, hkrati pa zagotoviti, da je tudi naše mesto Maribor in njegova okolica varna destinacija za vaš oddih.

V Hotelu Tabor zremo v prihodnost in si prizadevamo za odgovorno in trajnostno ravnanje z okoljem. Z upoštevanjem visokih higienskih standardov in strokovnih priporočil skrbimo za vaše varno in prijetno bivanje pri nas. Tako sledimo smernicam pridobljenega znaka Green&Safe in mednarodnega znaka Safe Travels, ki poudarjata odgovorne potovalne standarde in varna potovanja.

Več informacij o znaku Green&Safe tukaj.

Zeleni ključ

Želimo vam ponuditi prijetno nastanitev in številne možnosti odkrivanja našega mesta Maribor in našega vinorodnega okoliša in prijazno vas vabimo, da se nam tudi vi pridružite na varnem, odgovornem in zelenem potovanju.

Na podlagi zaveze k odgovornem ravnanju pri ohranjanju okolja in varnosti, smo naredili še korak naprej. Pridobili smo trajnostni certifikat Zeleni ključ, ki nam bo s svojimi smernicami v dodatno pomoč, vam gostom pa zagotovilo, da smo zaupanja vredna in varna destinacija za vaše počitnice.

Več informacij o Zelenem ključu tukaj.

Slovenia Green Accommodation

Z našimi prizadevanji za varčevanjem z vodo in energijo, za zmanjšanje količine odpadkov in ločevanje le-teh, za uporabo okolju prijaznih sredstev, poleg tega pa smo tudi kolesarjem prijazen hotel, sledimo zeleni shemi slovenskega turizma. Kot trajnostno naravnani hotel smo tako bili nagrajeni tudi z znakom Slovenia Green Accommodation.

Več informacij o Slovenia Green Accommodation tukaj.

Dobrodošli v Maribor, v Hotel Tabor!

Dovolite nam, da postanemo del vašega raziskovanja Maribora.

Z veseljem smo vam vedno na voljo na 24-urni recepciji.

Naložbo VAVČER ZA DIGITALNI MARKETING (izdelavo spletne strani) sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.