Povpraševanje

POVPRAŠEVANJE

Vabljeni, da izpolnite spodnji vprašalnik in nam pošljete povpraševanje za nastanitev ali najem seminarskega prostora. V kolikor se zanimate za določen paket v kvadrat "Sporočilo" pripišite ime paketa. Z veseljem bomo prisluhnili vašim željam, v najkrajšem možnem času bomo odgovorili na vaša vprašanja in vam po elektronski pošti poslali našo najboljšo ponudbo.

 Namig: Več informacij kot nam boste posredovali, lažje bomo pripravili ponudbo, ki bo najbolj ustrezala vašim željam.


Enoposteljna soba
Dvoposteljna soba
Triposteljna soba
Družinska soba
Seminarski prostor:

Prijava na e-novice: Želim, da me do mojega preklica po elektronski pošti obveščate o novostih, aktualnih zadevah in posebnih ponudbah Hotela Tabor Maribor. Strinjam se z obdelavo vpisanih podatkov v ta namen v skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov. Od prejemanja e-obvestil se lahko kadarkoli odjavim na elektronski naslov [email protected]. (Za več informacij preberite 'Splošni pogoji poslovanja' in 'Varovanje osebnih podatkov' na naši spletni strani.)

* Z oddajo povpraševanja se strinjam z obdelavo vpisanih podatkov za pripravo ponudbe ali rezervacije in za potrebno komunikacijo. (Vaše osebne podatke bomo obravnavali v skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov. Za več informacij preberite 'Splošni pogoji poslovanja' in 'Varovanje osebnih podatkov' na naši spletni strani.)


Dobrodošli v Maribor, v Hotel Tabor!

Dovolite nam, da postanemo del vašega raziskovanja Maribora.

Z veseljem smo vam vedno na voljo na 24-urni recepciji.

Naložbo VAVČER ZA DIGITALNI MARKETING (izdelavo spletne strani) sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.