Piškotki

KAJ SO PIŠKOTKI?

Piškotki so manjše besedilne datoteke, ki običajno vsebujejo črke in številke. Ob obisku določene spletne strani se le-te shranijo v vašo napravo (npr. računalnik, tablico, mobilni telefon). Ob vsakem naslednjem obisku bo spletna stran zaznala shranjen piškotek in tako prepoznala uporabnika oz. vašo napravo ter vaše preference. Tako bo lahko vaša uporabniška izkušnja prijetnejša in učinkovitejša. Piškotki služijo tudi in predvsem za nemoteno delovanje spletne strani.

UPORABA PIŠKOTKOV

Spletna stran Hotela Tabor uporablja piškotke za boljše in nemoteno delovanje spletnega mesta in boljšo uporabniško izkušnjo. Z uporabo te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.

Ob prvem obisku naše spletne strani ste seznanjeni z uporabo piškotkov na spletni strani. Tukaj lahko privolite (V redu) njihovo uporabo. Brez delovanja teh piškotkov je lahko delovanje spletne strani okrnjeno. Svoje nastavitve v zvezi s piškotki lahko tudi spremenite (Spremeni moje nastavitve).

Piškotke lahko urejate, spreminjate ali izbrišete naknadno tudi v nastavitvah svojega brskalnika Mozilla Firefox, Google Chrome, Internet Explorer, Safari, Opera.

PIŠKOTKI, KI JIH UPORABLJA NAŠA SPLETNA STRAN

IME PIŠKOTKA VRSTA NAMEN ŽIVLJENJSKA DOBA UPRAVLJALEC
hoteltabor_session lastni Piškotek potreben za osnovno delovanje spletne strani 1 ura hoteltabor-maribor.si
XSRF-TOKEN lastni Piškotek potreben za osnovno delovanje spletne strani 1 ura hoteltabor-maribor.si
cookie_consent_user_accepted lastni Ta piškotek beleži vašo privolitev uporabe piškotkov. 1 leto hoteltabor-maribor.si
cookie_consent_level lastni Ta piškotek beleži vašo privolitev uporabe piškotkov. 1 leto hoteltabor-maribor.si
Dobrodošli v Maribor, v Hotel Tabor!

Dovolite nam, da postanemo del vašega raziskovanja Maribora.

Z veseljem smo vam vedno na voljo na 24-urni recepciji.

Naložbo VAVČER ZA DIGITALNI MARKETING (izdelavo spletne strani) sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.