Med Covid-19

Spoštovani gosti,

varnost in dobro počutje vseh gostov in zaposlenih sta na prvem mestu v Hotelu Tabor, zato se skladno s sklepom Sveta za nacionalno varnost za zajezitev širjenja koronavirusa COVID-19 prilagajamo trenutnim nacionalnim razmeram z namenom odgovornega in preventivnega ravnanja.

K uspešnemu obvladovanju širjenja bolezni odločilno pripomore odgovorno vedenje do sebe in drugih. To pomeni, da dosledno izvajamo preventivne ukrepe: v zaprtih javnih prostorih in v javnem prevozu roke razkužimo, upoštevamo varno razdaljo 2 metra, vedno in temeljito si umivamo roke z milom in vodo, upoštevamo pravilno higieno kašlja in izoliramo obolele.

Najbolj sveže informacije o celotni situaciji in priporočenih higienskih ukrepih ter navodila javnosti glede COVID-19 so na voljo na spletni strani Urada Vlade Republike Slovenije za komuniciranje - Koronavirus (SARS-CoV-2).

Najlepše se vam zahvaljujemo za razumevanje.

Hvala za vašo podporo. Veselimo se vašega obiska.

 

Prijazen pozdrav,
kolektiv Hotela Tabor

Dobrodošli v Maribor, v Hotel Tabor!

Dovolite nam, da postanemo del vašega raziskovanja Maribora.

Z veseljem smo vam vedno na voljo na 24-urni recepciji.

Naložbo VAVČER ZA DIGITALNI MARKETING (izdelavo spletne strani) sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.