Hotel

Jesen

Jesen med vsemi letnimi časi kraljuje v mešanici razkošnih barv. To raznolikost smo zajeli z vijolično barvo, ki je zmes modre in rdeče in nakazuje prelivanje, prehajanje in minljivost. Je tudi barva prestiža, bogastva in dozorelosti. 

Triposteljna jesen- Leva- Low-res

Vijolični odtenki spodbujajo domišljijo, navdihujejo in motivirajo, da udejanjimo ideje, za katere šele zbiramo pogum. Podarjajo nam za to potrebno umirjenost, sproščenost in samozavest. Vijolična barva je  barva ponotranjenosti in duhovnosti, podpira duševno ravnovesje in odločnost. V ajurvedi je povezana s sedmo (temensko) čakro, ki naj bi odpirala pretok energij, spodbujala prisotnost in pomagala začutiti intuitivnost.

Priporočamo, da si sobe z odtenki jesenskih barv izberete, kadar ste na razpotjih, želite zaključiti s starim in se pripraviti na novo. Umirjena energija jeseni vam bo pomagala pri jasnejšem razmišljanju, pogledu vase, odločnosti in iskanju zadovoljstva.

Okoliška ponudba v tem letnem času odpira mešano paleto doživetij, od nabiranja gozdnih plodov in sadežev, čudovitih sprehodov ali kolesarskih izletov po obronkih Pohorja pa vse do v tem času še posebej zanimivih vinotočev in turističnih kmetij, ki vas bodo razvajali z jesenskimi dobrotami.

Jesenske sobe vam bodo ponudile predloge za aktivno doživljanje tega letnega časa v Mariboru in okolici. Obiščite nas in se prepustite doživetjem jeseni.

Tradicionalni jesenski dogodki v Mariboru