Spoštovani gosti,

 

varnost in dobro počutje vseh gostov in zaposlenih sta na prvem mestu v Hotelu Tabor, zato se skladno s sklepom Sveta za nacionalno varnost za zajezitev širjenja koronavirusa COVID-19 prilagajamo trenutnim nacionalnim razmeram z namenom odgovornega in preventivnega ravnanja.

 

Tako smo skladno s poostrenimi preventivnimi ukrepi Vlade Republike Slovenije z namenom omejitve in zajezitve širjenja koronavirusa COVID-19 začasno in preventivno prenehali obratovati, vse do preklica.

 

NOVOST:  V ponedeljek, 1.6.2020 ponovno odpiramo vrata našega hotela. Vljudno vabljeni in dobrodošli. 

 

VLADNA OBVESTILA

 

Širjenje virusa SARS-CoV-2 se v Sloveniji trenutno umirja, zato je vlada 15. maja preklicala epidemijo, ki jo je razglasila 12. marca, na podlagi strokovne ocene Nacionalnega inštituta za javno zdravje, kar državi omogoča Zakon o nalezljivih boleznih.

 

Kljub preklicu epidemije virus ostaja med nami, zato je še naprej potrebno upoštevati vse ukrepe.

Ne glede na spodbudno umirjanje pa nevarnost širjenja še vedno obstaja, zato je treba dosledno upoštevati fizično razdaljo, higieno rok in kašlja ter izolirati bolne. V zaprtih javnih prostorih je obvezno razkuževanje rok in nošenje maske oziroma rute ali šala.

 

Najbolj sveže informacije o celotni situaciji in priporočenih higienskih ukrepih ter navodila javnosti glede koronavirusa COVID-19 so na voljo na spletni strani Urada Vlade Republike Slovenije za komuniciranje (POVEZAVA).

 

REZERVACIJE


Če želite spremeniti, odpovedati ali prestaviti vašo rezervacijo na kasnejši čas, prosimo upoštevajte sledeče:

  • za rezervacije, narejene neposredno s hotelom ali na hotelski spletni strani, pišite na [email protected]
  • Za rezervacije, narejene pri kakšnem drugem spletnem ponudniku (npr. Booking.com…), vas prosimo, da kontaktirate neposredno dotičnega ponudnika. Veljajo namreč posebna pravila.

 

Vljudno vas naprošamo, da nam pred vašim predvidenim prihodom v bližnji prihodnosti pišete na [email protected] ali nas pokličite na 02/ 42 16 410, da preverite stanje vaše rezervacije.

 

Z veseljem smo vam na voljo za kakršnokoli dodatno pomoč.

Najlepše se vam zahvaljujemo za vašo podporo in razumevanje.

 

Veselimo se vašega obiska.

 

Prijazen pozdrav,

kolektiv Hotela Tabor