Paketi

3 dnevni paket z obiskom Festivala Stare trte, kjer se v mesecu in pol zvrstijo številne vinsko - kulinarično obarvane prireditve.

Cena paketa: 120 Eur

Cena paketa vključuje:

  • 2 nočitvi z zajtrkom v Hotelu Tabor v terminu po izbiri (med 29.09. – 12.11.2018) 
  • brezplačni ogled Hiše stare trte z najstarejšo trto na svetu (Guinessova knjiga rekordov) ter degustacija vina (1 kozarec vina) - (kadarkoli v odpiralnem času Hiše Stare trte, na pročelju katere že več kot 400 let korenine globoko poganja Stara trta )
  • brezplačni voden ogled Vinagove kleti, ene največjih in najstarejših klasičnih vinskih kleti v Evropi, kjer se sprehodite po 2,1 kilometra dolgih predorih pod mestom Maribor (v času festivala, vsak dan ob 15. uri)
  • brezplačni tematski raziskovalni sprehod po mestu - Rajzefiber (Termini sprehodov:, 08., 15., 22., 28. in 29. september / 05., 06., 12., 13., 19., 20., 26. in 27. oktober ter 10. november)

Dodatne ugodnosti:

  • brezplačni prevoz iz hotela do igralniško - zabaviščnega centra Mond in nazaj ter 5€ kupon za igro
  • 10 % popust na vodeni ogled mesta in obisk urbanega ponudnika, ki ga organizira TIC Maribor vsak petek ob 16. uri in soboto ob 11. uri v SLO, NEM in ANG jeziku (do konca oktobra)
  • brezplačni prevoz z mini električnim vozilom po mestnem jedru Maribora, zemljevid in mobilna aplikacija mesta Maribor: Visit Maribor

 

Ostanite v Mariboru cel vikend, razvajajte svoje brbončice ter spoznajte mesto!

 

Več informacij: Festival Stare trte.

* 2 nočitvi v dvoposteljni sobi z zajtrkom v Hotelu Tabor, v terminu Festivala borštnikovo srečanje med 29.09. – 12.11.2018 – v sobi se namestita 2 osebi v dveh ločenih posteljah ali na eni zakonski postelji (glede na dogovor ob rezervaciji paketa). Sobe so opremljene s klimo, LCD TV in kopalnico. Na voljo je tudi brezplačen WiFi internet.

Opomba: Minimalna dolžina bivanja je 2 noči. Dodatni dan: glede podaljšanja paketa in cene dodatnega dneva se je glede na razpoožljivost v posameznem hotelu možno dogovoriti ob rezervaciji paketa ali neposredno na recepciji posamezega hotela. Doplačilo: Turstična taksa po občinskem odloku.

 

************** Priporočamo tudi:***************

 

Dobrodošli v Maribor!